Ucuz satılan WordPress temalar ve wp eklentiler hakkında.

()

Konu Başlıkları

Ucuz wordpress teması, ucuz wordpress eklentisi gerçek mi?

Başlıktaki soruyu yanıtlamadan önce gelin bu ticaretin nasıl döndüğünü inceleyelim . İnternette birden çok yöntem ile ucuz tema ve eklenti satılabilir. Tabi bu yönemlerin hepsi sizin için güvenli değildir. Konuyu  isterseniz tema ve eklenti olarak 2 ayrı kategoride inceleyelim .

Tema Satışları :

Ucuz tema satışaları için 3 farklı yöntem ile internetteki satıcılar tema tedarik etmektedir Ve bu tedarik ettikleri temaları satmaktadır .

1 ) Themeforest.net Temaları :

Themeforest.net sitesinde bulunan temaların internet siteleri ziyaret edildiğinde farklı satın alma seçenekleri bulunmaktadır . Kadence teması için örnek verirsek . kadencewp.com/pricing adresine gidildiğinde Free , Essentials , Full ve Lifetime Full olarak 4 paket görülmektedir.

Kadence tema fiyatları

Resimde görebileceğiniz üzere Lifetime Full paketini alan kişiler bu temayı istedikleri fiyat ile istedikleri gibi satabilirler. Ömür boyu güncellemeler açık olacağı için bu kişilerden aldığınız temalarda sorun yaşamazsınız.

2 ) Envato Elements Temaları :

Envato Elements bir çok themeforest temasına aylık sabit ücret ile erişim sunmaktadır. elements.envato.com/pricing adresinde görebileceğiniz üzere aylık 8.99$ a sınırsız indirme hakkı olan hesap alınabilmektedir. Eğer ucuz tema satıcınız temalarını envato elements ten sağlıyor ise bu sizin için sorun olacaktır. Çünkü envato elements ten indirilen temaların güncellenmesi garanti edilmemektedir.  Aldığınız tema’nın themeforest versiyonu güncelleme alırken envato versiyonu yıllarca güncellenmeyebilir. Bu durumda güvenlik açıklarına neden olacaktır.

Envata elements fiyatları

3 ) Warez, Nulled Ve Cracked Temalar :

Google da warez , nulled ve cracked aramaları yapılarak , crackli temalara ulaşılabilmektedir.Kadence temasından örneğimize davam edelim.  Kadence nulled theme olarak google da arama gerçekleştirdiğimizde. Kadence temasının crackli versiyonuna ulaşabilmekteyiz. Bu durumu fırsat bilen insanlıktan yoksun bazı kişiler. Bu temaları internette satıp haksız kazanç elde etmekedir. Eğer tema alışverişi yaptığınız yer emaları bu şekilde sağıyor ise üzgünüz ama paranız çöp olur. Çünkü bu temaların içinde her türlü virüs ve arka kapı mevcuttur. Siteniz bir sabah uyandığınızda çalışmayabilir , arka planda başka sitelere backlink verebilir her şey olur .

googleda kadence nulled ara min

Eklenti Plugin Satışları :

İnternette ucuz wordpress eklentisi satan kişiler 3 farklı yol ile sattıkları eklentileri tedarik etmektedir.. Tabi tedarik ettiği eklentileri satmaktadırlar.

1 ) Orjinal / Resmi Siteden Alınan Eklentiler :

Tüm wordpress eklentilerinin resmi sitelerine girdiğinizde farklı satın alma çeşitleri sunduklarını görebilirsiniz. Bu örneğide herkesin bildiği bir tasarım aracı olan Elementor den verelim. Resmi sitesi olan elementor.com/pro adresine gittiğimizde ;ESSENTIAL, ADVANCED, EXPERT ve AGENCY olmak üzere 4 tane paket görmekteyiz . AGENCY paketi 1000 siteye kadar elemmentor pro eklentisinin kurulumuna izin vermektedir . Bu paketi aldığınızda 1000 siteye kadar elementor pro kurabilir/satabilirsiniz. Bu yöntem ile çalışan firmalardan aldığınız eklentilerde sorun çıkma olasılığı sıfıra yakındır.

elementör pro fiyatları ve paketleri

2 ) Başka Sağlayıcılardan Alınan ve Size Satılan Eklentiler :

Bazı kişiler elllernde lisan olmadığı halde site kurmakta ve lisans ürünlerinin satışını yapmaktadır. Bunlar dropshipping yöntemiyle lisans satmakta olup genelde ana sağlayıcılarında bir sorun olduğunda ortadan kaybolmaktadırlar. Bu neden ile sitelerinde isim geçmez , genelde cloudflare arkasındadır . Ve sitelerinde a dan z ye tüm eklentiler için bir satın alma sayfası mevcuttur. Bu tip sitelerden lisans almak güvenli değildir. Ne zaman yarı yolda kalacağınızı asla bilemezsiniz. Ayrıca ortalama fiyatlarından daha pahalıya lisans almış olursunuz.

3 ) Warez Cracked Eklentiler :

Tıpkı wordpress temalarında olduğu gibi , wordpress eklentilerininde crackli ve nulled versiyonları mevcuttur. Bunlar siteniz için çok tehlikelidir. Crackli eklentileri güncelleme yapmamasından tanıyabilirsiniz .

elementor pro güncelleme yapmıyor

WordPress Tema ve Eklenti Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim?

  1. Satcıdan mutlaka eklenti ve temaların lisans dökümanlarnı paylaşmasını isteyin.
  2. İletişim bilgisi , domain whois bilgisi açık ve net olmayan ve yurtdışı menşeyli olan internet sitelerinden alışveriş yapmayın.
  3. Fatura sağlayabilecek sağlayıcılar ile çalışmanızı tavsiye ederiz.

WordPress eklentisi nedir?
WordPress Teması Nedir?
Konularını incelemek isteyebilirsiniz.

Bu gönderi ne kadar faydalıydı?

Puanlamak için bir yıldıza tıklayın!

Ortalama puanı / 5. Oy sayısı:

Henüz oy yok! Bu yazıyı ilk siz değerlendirin.